Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Letterbekken LIVE! Nieuwjaars-editie

januari 8 @ 19:30 - 23:30

Gratis

Ronkend en stomend, stemmen we het nieuwe jaar in! Flinternieuw jaar voor Letterbekken LIVE! op onze inmiddels vertrouwde locatie, de Brouwers aan de Vaart. Aan de hippe, slippetippe Tramkade in ‘s-Hertogenbosch. Natuurlijk met gezellige nazit. In de amber-grimmige sferen van de Bossche Brouwers aan de Vaart, is dit de eerste editie van het nieuwe jaar. Welkom in 2020!

Deze eerste editie van het nieuwe jaar, starten we met een ijzersterk programma:

  • Charley Ranzijn
  • Stokely Dichtman
  • Wijziging programma: Myrthe van Loon & Luc Wiegers
  • Peter Paul Kleijwegt: muziek
  • Open podium voor dichters

Zaal open: 19 uur;

Aanvang programma: 19.30 uur.

Locatie: Brouwpodium Bossche Brouwers aan de Vaart. Tramkade 29 in Den Bosch.

Entree: Gratis. Vrijwillige bijdrage gewaardeerd.

Charley Ranzijn

Hij was de eerste campusdichter van de VU (Amsterdam) en trad onder het pseudoniem Tijdelijke Toon op in tout alternatief Amsterdam. Ranzijn (25) heeft gevoel voor de onderkant, de achterkant van het gelijk. Hij dicht in een vaak tijdelijke wereld van onafhankelijke denkers, doeners en activisten. Plamuren met een scherp mes!

Stokely Dichtman

Stokely is een onzichtbare panter, een denker in vorm van een Dichtman, een spreker met een tintelende tong. In het grensgebied van het surreële, het fantastische, het wereldse en het politieke speelt hij met woorden. Hij komt uit Eindhoven en is coördinator van de Poetry Circle 040 en deel van het team van Onuitgesproken en Losse Eindjes. Verder staat hij regelmatig op podia in Nederland en België. Momenteel werkt hij samen met een groep van vijf schrijvers en vijf componisten aan het project Phonetic Stories van Asko|Schönberg en De Tekstsmederij.

Doeko L. (Stadsdichter Den Bosch)

Na een spetterende finale, liet Doeko L. zijn mede-kandidaten ver achter zich. Sinds 30 november 2019 mag Doeko L. zich Stadsdichter van Den Bosch noemen. Vandaag spreekt hij de stad toe op zijn Doeko’s.

Myrthe van Loon & Luc Wiegers

Spraakwater is het poëziefestival van het Stedelijk Gymnasium ‘s-Hertogenbosch. Vol jong talent. Onze eigen Charley Ranzijn was al eens hoofdgast op Spraakwater. Twee jonge talenten van Spraakwater, debuteren morgen bij ons op Letterbekken!

Myrthe van Loon (16 jaar)

Toen Myrthe als achtjarige poezie ontdekte wist ze nog niet dat dat acht jaar later zo belangrijk voor haar zou zijn. Nu is ze zestien jaar, schrijft wekelijks meerdere gedichten (dat is althans haar streven) en is ze twee keer presentator geweest voor Spraakwater! Myrthe hoopt hier haar beroep van te kunnen maken, gecombineerd met design.

Luc Wiegers (19 jaar)

Inmiddels studeert hij geneeskunde, en leeft op hetzelfde tijdstip als jij. Hij schrijft af en toe poëzie, maar vooral schrijft hij in zijn vrije tijd de eerste helften van verhalen zonder eind.

Peter Paul Kleijwegt (muziek)

Singer-songwriter Peter-Paul Kleijwegt is reeds 30 jaar actief met bands, projecten en albums, als Born in a barn en het El Bosco Orchestra. Tegelijkertijd heeft hij zich ook ingezet als initiator, organisator, technicus, producer, manager en promotor van en voor podia, festivals en clubs.

>>> Bekijk dit op Facebook <<<

Gegevens

Datum:
januari 8
Tijd:
19:30 - 23:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Letterbekken
Telefoon:
06-24805848
E-mail:
bek@letterbekken.nl
Website:
www.letterbekken.nl

Locatie

Bossche Brouwers aan de Vaart
Tramkade 29
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 5211 VB Nederland
+ Google Maps
Website:
https://bosschebrouwers.nl/